10.12.2006

Indledende velkomst

Vil dette ende som en selvformidlende dialog med mig selv eller vil nogen deltage i projektet? At starte en blog har været på min indre ønskeliste i et stykke tid, da jeg har læst spændende engelske blogs om alverdens ting og mennesker. Jeg har dog været i tvivl om den skulle være dansk eller engelsk, men efter at Tv2 lavede et indslag og sidenhen oprettede deres egen blog-server, så ser det ud som om at der er kommet skub i folks blogskriverier i Danmark. Jeg håber selvfølgelig at blive en del af dette kommende netværk!



Stadig ingen forklaring på bloggens indhold - men den følger.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Malte

Velkommen til! Glæder mig til at læse med. Andre steder, du kunne overveje at besøge:

http://www.ursuppen.dk/
http://www.naturalisme.dk/
http://natursyn.blogspot.com/
http://www.midtimod.dk/blog/
http://www.scienceblog.dk/

og de udenlandske

http://scienceblogs.com/

Mvh Rasmus

Malte sagde ...

Hej Rasmus.

Det glæder mig at have fået en læser til bloggen. Folk aner jo ikke at den eksisterer med mindre man råber op om det (eller får venlige mennesker til at linke til sig, som jeg kan se du har gjort - tak!).

Din blog ser meget gennemført ud, og jeg kan se at det er de samme emner vi rører :)

--Malte

mogmich sagde ...

Din blog virker interessant, synes jeg!

Jeg er selv religiøs, men man bliver jo ikke klogere af kun at diskutere med folk, som man er 100 pct. enig med i forvejen. Eller så uenig, så man ikke kan kommunikere...

Weblogs er et virkelig godt redskab til at finde balancen mellem disse to punkter, synes jeg - til forskel fra nyhedsgrupper, som man virkelig godt kan blive træt af, på grund af for meget mudderkastning mv.

I forventning om flere interessante indlæg på din blog...

Malte sagde ...

Du skal være hjertens velkommen til at deltage i bloggen Mogmich. Jeg har ikke lavet så meget opsøgende arbejde mht. besøgende, så det glæder mig at nogen alligevel finder herind. Med tiden vil jeg nok prøve at brede mit netværk en smule, men indlæggene løber jo ingen vejne i mellemtiden.

Mvh